Compare Listings

Visuální problémy a jejich řešení

Visuální problémy a jejich řešení

Amatérské fotky

Problém: Když prodáváte svůj domov, fotografie jsou to, co lidi dostane do dveří. Dělají první dojem a zajistí, že se potenciální kupci dostaví na prohlídku. Bohužel, i když váš domov vypadá skvěle, pokud máte špatné fotografie, ztratíte rychle pozornost možných zájemců.

Řešení: Je důležité, aby byl první dojem dobrý. Pokud plánujete fotografovat sami, než tak učiníte, ujistěte se, že každý pokoj vašeho domova je čistý a dobře osvětlený. Důležité je zachytit místnost z různých úhlů, aby diváci mohli získat skutečný smysl pro uspořádání vašeho domova. Jistým, nicméně nákladnějším řešením je, se spolehnout na profesionální fotografy, kteří jsou schopni váš domov prezentovat ve světle, který by vás třeba ani nenapadl.

 

Stylizace prostor

Problém: Víme, že snažit se upravit a vylepšit váš domov může být hektické, ergo pokud máte doma rodinu. Nicméně, pokud necháte rozházené věci po zemi a špinavé nádobí ve dřezu, potenciální kupující nemusí být schopen si za tím vším představit svůj vysněný domov.

Řešení: Postupujte podle našich tipů pro domácí stylizaci, aby váš domov vypadal co nejlépe. Před každou prohlídkou, pracujte na detailech. Odstraňte jakýkoliv nepořádek, jako jsou dětské hračky nebo vybavení pro domácí mazlíčky. Nakonec udělejte několik malých čistících úkolů, jako je utírání pultů a podlah, abyste se ujistili, že váš domov opravdu svítí.

 

Vyjednávání

Problém: Jednání mohou být emocionálně náročná, zejména když se kupující snaží nadhazovat nesmyslně nízké částky. Někdy je přirozené, že jste z toho frustrováni. Když však necháte své ego převzít jednání, může to být recept na katastrofu. Můžete zbytečně vycouvat z jednání nebo naopak kývnout na zbytečně nevýhodnout nabídku.

Řešení: Nezapomeňte, že prodej vašeho domova je obchodní jednání a snažíte se emociálně odpoutat od vašeho domova. Stanovte si vaše priority prodeje, ať už se jedná o dolní hranici prodejní ceny nebo určení maximální časového harmonogramu, kdy chcete prodej uskutečnit. Každá nabídka, která se blíží vašim prioritám, stojí za vyjednávání. Ujistěte se, že jste ochotni vyjednávat a docílit kompromisu.

img

user

Related posts

  • Tips

5 nejčastějších chyb

1. Nastavení nerealistické ceny Cena, kterou chcete a která je reálná na trhu, mohou být...

Continue reading
user
od user
  • Tips

5 tipů pro rychlý prodej

Byli jste někdy v pozici, kdy jste potřebovali svůj dům nebo byt prodat rychle? Udělali jste...

Continue reading
user
od user
  • Tips

Více realitních agentů, ano či ne?

Velice častou chybou prodávajících je poskytnutí nemovitosti více realitním makléřům nebo...

Continue reading
user
od user

Join The Discussion